keskiviikko 28. tammikuuta 2015

PIHAT KUNTOON

Kurkelan koulun kenttä
Savion koulun kenttä

Muutosehdotus/suunnitelma  Kurkelan koulun länsipuolella olevan hiekkakentän päällystämisestä keinonurmelle  osana Kurkelan koulun uutta pihasuunnitelmaa on jätetty Keravan kaupungille.

Vastaanotto on ollut erittäin asiallinen ja toiveena on, että muutosehdotuksemme menee keväällä tarjouskilpailuun ja toteutuu kesällä 2017.

Savion koulun kentän 1. projektikokous seuran, koulun, liikuntatoimen ja kaupunkiympäristön kanssa on pidetty. Projektisuunnitelmaa koulun lounaispuolella olevan hiekkakentän päällystämisestä keinonurmelle käytiin lävitse.

 Muutama selvittämisveloite työryhmältä saatiin ja niillä päivitetään projektisuunnitelma seuraavaan kokoukseen huhtikuussa. Toukokuussa esittely lautakunnassa ja sen jälkeen mahdollinen määrärahaesitys kaupungin investointisuunnitelmaan. Jos budjetissa rahat löytyvät niin toteutus 2016 kesällä.

Sompion koulusta myöhästyimme mutta Kurkelassa olimme jo melkein ajoissa.

Seuraavaan koulun laajennukseen/perusparannukseen pyrimme mukaan jo siinä vaiheessa kun pihoja ja alueita suunnitellaan.

Voisivatko urheiluseurat osallistua jo suunnitteluvaiheessa yhtenä käyttäjäryhmänä koulutilojen/ympäristön suunnitteluun ?

Tietääkö kukaan mikä koulu on seuraavana vuorossa ?

seuraavana 40-vuotis juhlavuodesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti