keskiviikko 21. tammikuuta 2015

PKKUN ohjausta

Aika pienellä huomiolla meni tuo Pallokerhon yhteistyöseurojen määrän laajentuminen.

Nythän kerhon taustalla on neljä seuraa. KP-75 ja TUPS toimivat 5-vuotisen yhteistyösopimuksen pohjalta - siinä menossa viimeinen vuosi. SV ja KOIPS ovat mukana YJ-sopimusmenettelyn kautta.

Eli PKKUSSA on tällä kaudella pelaajia jotka ovat kirjoilla emoseuroissa tai ovat siirretty PKKUHUN. Pelaajan tai vanhemman kannalta asialla ei liene merkitystä.

Kaudelle 15/16 kaikkien emoseurojen on tehtävä uudet sopimukset ja tähtämessä on varmaankin kaikille yhtenäinen käytäntö.

Puheenjohtajatasolla yhteistoimintaa toteutetaan PKKUN ohjausryhmässä. Ryhmä on kokoontunut kaksi kertaa. Käsiteltyjä asioita on ollut tilannekuva, sekä mm. kilpaseuran joukkuemäärän hyväksyminen kaudelle 2014/15 sekä joukkueille asetettavat sarjataso vaatimukset. Joukkuekohtaisia vaatimuksia ei ole, vaan ehkä enemmänkin sellainen linjaus että ykkösen sarjatason joukkueet kuuluvat kasvattajaseurojen vastuulle. Myös ensikauden valmennusjärjestelmää on esitelty. Ohjausryhmä on varmaan myös se paikka jossa ensi kauden sopimusmallia aloitellaan valmistelemaan.

Yhteistyö vaatii myös viiden seuran palkattujen henkilöiden yhteistoimintaa. Kasvattajaseurojen ja PKKUn ikäluokan yhteistyö vaatii saman ikäluokan valmentajien yhteistoimintaa. Pelaajaliikenne molempiin suuntiin, yhteistyö turnausjoukkueiden muodostamisessa, leirit ja tyttötoiminnan kehittäminen vaativat yhteistä tekemistä kaikilla tasoilla.

Nyt muodostuneessa 2000 pelaajan yhteisössä on paljon mahdollisuuksia. Yhteistyöllä saamme varmasti parhaan tuloksen.

seuraavana katsaus Kurkelan ja Savion suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti